Home > wie we zijn > onze diensten
Wat is communicatie?

Wat is communicatie?

Alles wat jouw merk groots maakt, met een creatieve boodschap die jouw doelgroep raakt. Hoe? Dat bedenken wij voor je. In een advertentie, een online film, een mailing, een innovatieve app, een evenement of iets dat we nu nog niet eens bedacht hebben.

Geïntegreerd
Wij geloven in de kracht van geïntegreerde communicatie. Vanuit het hart van jouw merk op consistente wijze naar het hart en hoofd van jouw doelgroep. Dat kan alleen met communicatie die elkaar versterkt en een bureau dat alle disciplines beheerst. Daarom zijn en blijven wij full-service. Voor het resultaat en voor jouw gemak.

Identiteit
Je identiteit is je ziel. Daar ga je dus doordacht mee om. Ook bij een merk. Daarom kiezen wij altijd voor een gedegen aanpak op basis van onze eigen Brand Booster. Zo komen we tot inspirerende positioneringen, sprekende logo's, huisstijlen, verpakkingen of andere manieren om je identiteit mee uit te dragen.

Interactie
Websites, cms'en, webshops, apps, games, hosting, onderhoud; we doen het gewoon allemaal zelf. Want wij hebben een gespecialiseerd team voor alle interactieve media in huis. Hoef jij er dus geen apart traject meer voor op te starten.

Online marketing en advies
Leuk zo'n website of banneractie, maar hoe haal je er het meeste uit? Het is een vanzelfsprekend onderdeel van jouw communicatiemix. Wij zorgen voor een uitgedachte strategie, scherpe inkoop, preciese metingen en snelle bijsturing. Dus ook voor online campagnes, SEO, SEA, e-mailmarketing, affiliate marketing en alle varianten daarop klop je bij ons aan.

Contentmarketing
Hou op met zenden. Creëer en verdeel waardevolle, relevante en consistente content en krijg daar een afgebakende, bereidwillige en trouwe klantenkring voor terug. Ga de dialoog aan. Want communiceren is een kwestie van geven en nemen. Wij helpen je met de content.

Campagne
De basis voor een goede campagne? Een geïntegreerd creatief concept! Geïntegreerd, dus in elk gewenst middel door te vertalen. Met effectieve communicatie als stevig resultaat. Online en offline, massamediaal en lokaal!

RTV
Communiceren is verhalen vertellen. En dan is bewegend beeld een mooi medium. Zolang het maar consistent is met je merk. Daarom verzorgen we ook jouw tv-commercials, animaties, bedrijfsfilms, moodvideos en radiocommercials.

Print
Het aantal media neemt alleen maar toe. Maar dat wil niet zeggen dat print zijn kracht verliest. In de totale mix heeft het nog steeds grote waarde. Dus kom maar op met je advertentie, tekst, poster, folder, abri, billboard, magazine, DM, flyer of brochure.