Zomerappjes!

Kop in de zon, kont in het zand, rosétje in de hand... en dan natuurlijk een fijn zomers appje op je telefoon. Wat ons betreft is de zomer al begonnen en hebben we enkele niet te missen telefonische gadgets voor je opgesnord.

Maandagmorgenbeats
Noon Pacific brengt je iedere maandag een nieuwe mixtape met 10 nummers van bekende en minder bekende artiesten. Lekkere loungie, chille beats en je creëert zo je eigen Ibiza-sfeertje. Check iOs en Android

Kiek es!
En als je dan met je telefoon de zomer aan het vieren bent, dan schiet je natuurlijk ook toffe foto’s. Maar gewoon op je telefoon laten staan is ook zo zonde! Artifact Uprising maakt er een prachtig fotoalbum van. Of een geinige kalender als je dat liever hebt! Direct te bestellen vanaf je smartphone. Helaas alleen voor iOS.

Weertje
Het meest besproken onderwerp: het weer. Je kunt het niet mooier maken dan het is, zou je denken. Maar met Haze lijkt het net of de zon iets harder schijnt. Een supermooie app die ook nog eens lekker werkt. Daar gaan onze hartjes harder van kloppen! Probeer het zelf op iOS.

Stedentrip
Walter pakt het anders aan. Bij de meeste reis-apps scroll je door aanbevolen plekjes heen, maar deze laat alle bezienswaardigheden om je heen zien als streepjes op een kompas. Zo weet je hoe ver je van een café verwijderd bent, maar niet welk café het is. Beetje avontuurlijker dus. En uiteraard met een lekker simpel en bruikbaar design. Volg je gevoel en het kompas! Download Walter voor iOS (gratis) 

Duimpje draaien
Vooruit. Ook nog een spelletje erbij. Super Arc Light test de reactiesnelheid van je duim. Daar komt het zo ongeveer op neer. Superverslavend en het duurt even voordat je het echt onder de knie hebt. Maar daar heb je op het strand alle tijd voor. Have fun! Klik Android of iOS.

Door:


Terug naar Mixed Emotions