You want more?

Poeh, we moesten even bijkomen. Niet eens zo zeer van de borrel die we op de goede afloop hebben gedronken, maar van die enorme bak inspiratie en de positieve vibe. Wat begon als een droom vijf jaar geleden, groeide uit tot Mixed Emotions Live, het eerste echte inspiratiefestival voor marcom-profs van Nederland. Voor sommigen was het wel even wennen, waanzinnig goede sprekers afgewisseld met bandjes, kunst, gekkigheid, DJ’s en stand up comedy. Maar juist die mix smaakte lekker begrepen we van vele bezoekers.

Sterker nog, dat smaakte naar meer. We vinden het dan ook supertof om te melden dat wij inmiddels begonnen zijn met de organisatie van Mixed Emotions Live nummer 2 dat plaats zal gaan vinden ergens in 2015.

Tot slot willen we onze festivalacts, sprekers en partners Aalders merk & marketing, CrowdMedia, Gigant, Twenty2, Cafe Noir, SKVL en De Bie reclame bedanken. Zonder hen was Mixed Emotions Live er niet geweest. Hulde voor jullie lef om samen met ons in het diepe te springen. Tot volgend jaar!

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions