Work hard, play hard!

Hoi! Ik ben Laura Janssen. Sinds al weer bijna 4 maanden projectmanager bij Emotion. De tijd is voorbijgevlogen! En er gebeurt momenteel heel veel, waardoor ik zelfs dit blogje over mezelf al weer heb moeten herschrijven. Maar ik zal mezelf eerst nog even kort voorstellen.

Voordat ik bij Emotion kwam, woonde ik ruim vier jaar in Utrecht en werkte ik bij VvAA, een grote vereniging, verzekeraar en adviesorganisatie voor artsen. Je weet wel… (of niet) van de ‘Arts en Auto’. Ik deed daar de marketing en communicatie voor de studentleden.

Zo kon ik na mijn studie (communicatie- en informatiewetenschappen in Tilburg) nog een beetje in het ‘studentenleven’ blijven hangen. Maar het was tijd voor iets anders en nieuws! Bij Emotion kan ik weer meer met mijn communicatie-achtergrond aan de slag. Nu ik weer in Arnhem woon, is het ook wel fijn om een keer zonder files van- en naar werk te reizen.

Het tempo en niveau zijn hoog, de lijnen zijn kort, iedereen is onwijs behulpzaam en er hangt een fijne, gezellige sfeer. In de vier maanden heb ik veel geleerd en al wat time-management moeten toepassen. Het is hard werken, maar met heel veel plezier en deskundigheid.

De grote extra voordelen van het werken bij zo’n leuk en succesvol bureau? De uitgebreide lunches, ijsjes als de temperatuur >20 graden komt, een legendarische bedrijfsuitje, uitstapjes naar het EK hockey, de Kanaalconcerten. En natuurlijk de komende events: Mixed Emotion Live en de Apeldoorn Business Awards. Ik ga dus zeker weten nog veel meer leren en ontdekken. En dat is een leuk vooruitzicht! 

Door:


Terug naar Mixed Emotions