Weer een nieuwe?!

Ja, klopt! Ik ben Roel Steenbergen, 29 jarige Apeldoorner (geboren en opgegroeid in het prachtige Ugchelen), papa en grafisch vormgever.

De afgelopen 4 jaar heb ik als vormgever gewerkt bij een kleiner bureau in Apeldoorn, daar had ik een te gekke tijd waarin ik ontzettend veel heb geleerd. Toch werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Als ik ergens in Apeldoorn wil werken, is het bij Emotion” heb ik altijd gezegd. Een open sollicitatie was het gevolg. Helaas was er op dat moment geen plek voor mij. Een paar maanden later kwam de vacature vrij waarop ik had gehoopt: ‘inspirerende vormgever gezocht’. Díe is voor mij (dacht ik stoer). Et voilà!

Ik woon samen met mijn vriendin en onze dochter van 1,5 jaar. In mijn vrije uurtjes trap ik zo nu en dan tegen een bal, illustreer ik graag en fotografeer ik wat. Ik gooi soms wat verf op een doek maar natuurlijk zorgt mijn dochter er ook wel voor dat ik me niet verveel.

Inmiddels zit ik in mijn derde week bij Emotion, de eerste weken zijn erg goed bevallen. Fijne collega’s, leuke opdrachten, goede koffie en appetijtelijke lunches… wat wil een mens nog meer? ;)

Door:


Terug naar Mixed Emotions