Website-statistieken bieden een schat aan informatie!

Als je een website hebt, dan is het misschien interessant om te zien hoeveel bezoekers er maandelijks op je website komen. Maar wat je eigenlijk zou moeten willen weten is of je bezoekers doelstellingen realiseren. Zoals een aankoop doen, registreren voor een nieuwsbrief of de inhoud van een bepaalde pagina bekijken. Met een compacte rapportage en analyse van jouw website maakt Emotion deze belangrijke informatie inzichtelijk. En niet alleen dat, we adviseren direct welke verbeterpunten er doorgevoerd kunnen worden om de website voor de gebruiker nog verder te optimaliseren.

Belangrijke vragen zijn:
1) Wat wil je dat je bezoekers op jouw website doen?
2) Wat is het gedrag van bezoekers op jouw site?
3) Wat kan er verbeterd worden om dit gedrag positief te sturen?

Monitoring bij Emotion
Een website biedt iedere marketeer veel informatie over de bezoekers en het bezoekersgedrag. Het is een gemiste kans om deze gegevens ongebruikt te laten. Web-monitoring bij Emotion is praktisch en effectief. Geen ingewikkelde rapporten, maar direct inzicht. Zo kun je je bezoekers beter bedienen en haal je meer uit je website.

Een basis monitoringpakket met twee rapportages per jaar kunnen we je al aanbieden voor € 850,-. Niet verkeerd, toch? Heb je vragen? Wil je meer weten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op met Wouter via wouter@emotion.nl of (055) 522 15 25. Wouter is Google-gecertificeerd voor Analytics en Adwords.

Door:


Terug naar Mixed Emotions