Warme indruk

Op een warme dag eind juni kwam ik binnen bij Emotion. Colbertje aan en een beetje zenuwachtig op naar mijn eerste gesprek. Waarom had ik ook al weer zo’n veel te warm colbert aangedaan? O ja. Ik wilde een goede eerste indruk achterlaten, want ik zag Emotion als een mooie nieuwe uitdaging. Achteraf gezien was het een beetje too much. Ik kreeg ook als opmerking om iets meer van mij zelf te laten zien de volgende keer.

Daarna ging het in een sneltreinvaart tot mijn eerste dag. Veel te vroeg kom ik aan. Deur dicht! Toch was er iemand om mij te ontvangen. Ze waren allemaal op de hoogte van mijn komst. In een paar gesprekjes met verschillende collega's kreeg ik een duidelijk beeld over hoe het hier allemaal reilt en zeilt. En na een paar dagen kon ik al meedraaien.

Laat ik mij ook maar even netjes voorstellen. Mijn naam is Peter, geboren in Eerbeek en sinds 2 jaar woon ik in Apeldoorn. Ik ben 26 jaar oud, hou van films en ben fan van (retro)games. Verder verzamel ik oude Nintendo-games om zo de klassiekers uit mijn jeugd nog eens te spelen.

Door:


Terug naar Mixed Emotions