Vooruit… in de spits!

Nu live: Vooruit in de spits! Een gave online (social) game uit de koker van Emotion, waarmee VCC Oost werknemers op een leuke manier wil betrekken bij slim reizen en slim werken. Het mooie is, iedereen kan meedoen! Naast de regionale programma's De Bereikbare Vallei (FoodValley), Vraag het Mobiman (Rivierenland) en Slim Werken Slim Reizen Stedendriehoek is er nu namelijk een extra 'pool' voor deelnemers uit andere regio's.

Vooruitindespits.nl is een vervolg op vooruitindefile.nl en zit boordevol nieuwe elementen. Reizen in de spits was nog nooit zo leuk. Bemachtig de juiste plek in de file en maak kans op mooie prijzen als een Google Nexus 7, Bol.com waardebon of OV-chipkaart met reissaldo. En zorg dat je vooruit komt, want hoe verder je vooraan staat hoe leuker de prijzen! Kies je karakter, pimp je auto, speel het spel en daag bijvoorbeeld je tegenstander uit voor een battle via de Vooruitmachine. Of zorg ervoor dat je alle verrassende badges verzamelt. Verdien vervolgens in het Spoorspel je welverdiende prijs.

Er valt heel wat te ontdekken in het spel. Deelnemers krijgen tips via een weekmailing, maar er wordt ook belangrijke info prijs gegeven via de Facebook-pagina van het spel en de regionale Twitteraccounts: @SWSRsteden3hoek, @vraaghetmobiman en @DBVallei.

Check de trailer op vooruitindespits.nl en speel direct mee voor mooie prijzen! Waar wacht je nog op? Vooruit... in de spits!

Door:


Terug naar Mixed Emotions