Vers van De Correspondent: Maurits Martijn

Oké. Even met het slechte nieuws beginnen. We hebben twee afzeggingen: Beau Doorn (community management) en Paulien Wesselink (O-My-Bag) kunnen beiden om heel goede en persoonlijke redenen helaas niet komen. Jammer, maar we hebben ook goed nieuws. Maurits Martijn komt!!

Maurits Martijn is al sinds de start verbonden aan De Correspondent. Hij schrijft voornamelijk over technologie, surveillance en privacy. Hij won in 2014 de prijs voor beste internetjournalistiek van de VOJN. Maurits gaat je vertellen over het ontstaan van De Correspondent. Waarom deden ze het? En hoe wisten ze met een succesvolle campagne binnen drie jaar een mooi merk neer te zetten. Met meer dan 40.000 leden!

Ook gaaf; De Correspondent ziet de inhoud van de artikelen als hun enige marketing. Interessant! Verder geeft hij z’n visie op het veranderende medialandschap en de gevaren van de macht van Facebook en Google. Dat wordt een interactieve sessie met een klasse-journalist. Hij gaat een mooie discussie tijdens Mixed Emotions Live zeker niet uit de weg.        

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions