Van mug naar olifant

Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Er zijn op dit moment zo’n 580 winkels, twee Foodmarkten en ruim 100 Pick Up Points, waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen. Dat maakt Jumbo de enige echte uitdager van Albert Heijn.

Het grote verschil is vooral dat Jumbo nog steeds een familiebedrijf is. Alle aandelen zijn in handen van de familie Van Eerd. En op z’n Brabants zetten ze vooral in op vriendelijkheid en service, gecombineerd met het grootste assortiment en de laagste prijsgarantie. Zo kwam Jumbo zowel in het Gfk Kerstrapport 2014 als het Gfk Zomerrapport 2015 als beste supermarkt van Nederland naar voren.

Om dit te onderbouwen biedt Jumbo hun klanten de 7 Zekerheden, die erop gericht zijn alle klanten 100% tevreden te stellen. Op Mixed Emotions Live vertelt Frits van Eerd, de algemeen directeur, over de gedachte hierachter en de ongekende opmars van het bedrijf van de laatste jaren. Dat wordt smullen!

Door:


Terug naar Mixed Emotions