Tosca, Stagiaire

Ik heb in de regio gezocht naar leuke reclamebureaus. Ik wilde namelijk een leuke stageplek hebben voor het aankomende half jaar. Ik kwam op de website van Emotion terecht en heb gelijk een sollicitatiebrief gestuurd. Al snel kreeg ik reactie en werd ik uitgenodigd voor een gesprek. Het is een mooi bedrijf met aardige mensen, ik zag mezelf hier al wel een half jaartje doorbrengen. Ik had alleen nog geen groot portfolio, dus Emotion zat een beetje in twijfel.
Ik wilde me wel bewijzen en kreeg de kans dat te doen: ik mocht een dagje meelopen zodat ik kon laten zien wat ik kon. Zenuwen gierde door mijn lijf maar het was leuk! Aan het eind van de dag kreeg ik te horen dat ik hier stage mocht lopen.. ik zei natuurlijk gelijk 'JA'.

Ik ben Tosca, ik ben 19 jaar en woon in Ugchelen. Ik zit in het derde jaar van de opleiding 'Kunst en techniek' op het Saxion in Enschede en wil mij graag verbreden in Advertising. Dit half jaar wordt mijn eerste ervaring in een echt reclamebureau.

Ik loop hier nu een week stage en ben er erg blij mee. Emotion heeft een heel plan voor mij gemaakt met wat ik kan doen. Ze willen me helpen mijn portfolio te vergroten en willen me echt wat leren. Ik houd dit nog wel even vol!

Tosca, Stagiaire

Door:


Terug naar Mixed Emotions