Tijd voor iets nieuws!

Soms heb je dat gevoel dat het gewoon tijd is voor iets nieuws. Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe technieken, nieuwe uitdagingen of misschien alles tegelijk.

Net voor mijn vakantie naar het zonnige Frankrijk kwam er als zo vaak een e-mailtje van LinkedIn voorbij met het onderwerp “Koen: Emotion kommunikatie buro, Topicus and Kluwer are looking for candidates like you”. Meestal gaan deze na een korte blik linea recta de prullenbak in maar deze keer niet. De vacature sprak me enorm aan. Het gesprek ging heel voorspoedig en een dag later had ik een nieuwe uitdaging!

Hoi ik ben Koen Rijpstra, 30 jaar en ik woon in Apeldoorn met mijn wonderschone vrouw en 2 eigenwijze kinderen. Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met alles wat met het internet te maken heeft. De laatste jaren ben ik bij verschillende internet bureau's in Apeldoorn werkzaam geweest als Webdeveloper en ook bij Emotion zal ik deze functie weer met veel enthousiasme en passie op me nemen. Al na twee dagen heb ik het trotse gevoel dat ik onderdeel uit maak van een iets heel bijzonders.

PS: Ze zijn hier dol op chocola ;) hint hint

Door:


Terug naar Mixed Emotions