Ta dah, de laatste namen zijn bekend!

We hadden al een heel lekker programma met onder anderen Frits van Eerd, Leeways, Sunny Bergman, Ruben Smit en Rijn Vogelaar, maar we hebben last minute nog een paar ware helden weten te strikken. 

Om te beginnen Ed Ram. Ed is partner bij Flowresulting en gaat je alles vertellen over internal branding. Enorm belangrijk, want je merk begint binnen. Zijn aanpak bij de RET in 2014 is door NIMA beloond met de Internal Branding-jaarprijs.

En wat dacht je hiervan? Het Amsterdamse O My Bag produceert modieuze tassen in India, die eerlijk gemaakt zijn. Van hippe start-up tot internationaal gerenommeerd fairtrade label. Oprichtster Paulien Wesselink vertelt hoe ze dat gedaan heeft.

En dan is er ook nog Willem Brethouwer. Een echte held uit ons vak! Marktonderzoeker, consumentoloog en filosoof. Hoe je ‘m ook noemt, Willem is de autoriteit in Nederland als het gaat om consumentenonderzoek. Big data saai? Willem doet er een vleugje humor bij! 

Je hebt nog 2 weken om je kaarten te bestellen voor 12 november. We zijn open van 13.00 tot 20.00 uur. Dus, als je niet de hele dag kunt, is er ook geen probleem. Bestel je tickets op www.mixedemotionslive.nl.    

Door:


Terug naar Mixed Emotions