Swingen met Candy op de Kanaalconcerten!

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 augustus vindt alweer de 11e editie van de Kanaalconcerten plaats. Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht waar je geniet van muziek, cultuur en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers van Apeldoorn. En guess what? Wij zetten onze communicatieskills ook dit jaar (belangeloos) in om er weer een fantastisch feest van te maken. Waarom we dat doen? Omdat we vinden dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn! De toegang is dan ook helemaal gratis. Een mooie afsluiting van de zomer, die wat ons betreft niet lang genoeg kan duren. Het programma van beide dagen liegt er niet om, komt 'ie:

Candy Dulfer

Op vrijdagavond blaast Candy Dulfer + band iedereen omver. Ze trad op met sterren als Prince en Dave Stewart en tourt regelmatig de wereld over. En nu staat ze op ons podium! Verwacht sfeervolle jazz, vette funk en swingende soul. 

Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Op zaterdagavond trakteren we op een spectaculair optreden van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Deze militaire bigband met 48 musici staat garant voor een unieke beleving, waarin ze fantastische gastvocalisten begeleiden. De Skyblasters, DJ Jazzper en nog veel meer andere artiesten maken het weekend compleet! 

Kinderpret

Op de zaterdagmiddag is er een uitgebreid kinderprogramma met theater, vermaak en lekkers. Vervelen is geen optie.

De Smaakparade

Standaard bij de Kanaalconcerten zijn de culinaire verrassingen van de Smaakparade! Diverse restaurants uit de regio laten je proeven van heerlijke hapjes uit allerlei windstreken, van De Veluwe tot Zuid-Mediterraan.

Proef de sfeer en kom genieten!

www.kanaalconcerten.nl

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions