Superhoi! Ik ben Pepijn, stagiair op kreatie

Ik zat er al een tijdje naar uit te kijken.. Eigenlijk al vanaf het begin van de opleiding. De stageperiode. Eindelijk toepassen wat ik heb geleerd. Na een tijdje googelen kwam ik op de site van Emotion terecht. Mooi werk, fris design en grote klanten. Snel doorgeklikt naar de facebookpagina, dat zag er toch wel heel gezellig uit! Het was -voor zo ver dat online mogelijk is- liefde op het eerste gezicht. Ik nam gelijk contact op en mocht op gesprek komen! Na een, voor mijn gevoel, geolied sollicitatiegesprek kreeg ik al snel te horen dat ik de nieuwe stagiair zou worden.
 
Superhoi! Ik ben Pepijn. Geboren en getogen in Apeldoorn, zoals ze dat altijd mooi zeggen. Ik studeer Grafische Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht en zit in het 3e jaar. Al jaren heb ik een passie voor design, film, kunst en fotografie. Ik behoor dan ook tot een selectief groepje mensen van deze samenleving, de creatievelingen. 
 
Ik heb ondertussen al 3 toffe werkdagen achter de rug. Leuke collega’s en een fijne werksfeer. Ik ga de stageperiode met veel enthousiasme tegemoet!
Door:


Terug naar Mixed Emotions