Stagiair voor een dag

Hallo! Ik ben Beni Muteba Beya, 15 jaar. Ik zit in klas 3m4 van het Veluws College Mheenpark. Vandaag liep ik een dagje stage bij Emotion. Een opdracht van mijn school. Ik koos voor Emotion omdat economie mij het meest aanspreekt en dit bedrijf veel met economie te maken heeft.

Suzette leidde me rond. Ze stelde me aan iedereen voor en liet een beetje zien wat iedereen hier doet. Daarna heb ik Sylvia geïnterviewd over haar baan. Ze is controller. Een financiële functie. En ik had van tevoren aangegeven dat een baan als accountant mij wel aanspreekt.

Om 15.00 uur was ik bij een meeting aanwezig van alle communicatieadviseurs, waarin ze vertelden met welke projecten ze bezig zijn en welke ideeën ze daar voor hadden. 

Wat mij aan het begin al opviel, is hoe informeel de inrichting van het bedrijf is. Ook de mensen zijn leuk, aardig en open. Ik vond het geweldig hoe iedereen gewoon lekker open is met elkaar. Niemand is zeg maar in zijn eigen hokje weggestopt. Dat is namelijk wel het beeld wat ik krijg als ik aan ‘kantoorwerk’ denk.

Ik kwam in de eerste instantie om te kijken bij de administratie, maar nu ben ik wel aan het twijfelen over wat ik later echt wil doen. Een mooie stage dus!

 

 

 

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions