Stagiair in de Woods

Bij Emotion doen we er nog wel eens een festivalletje bij. Na de Kanaalconcerten is het nu de beurt aan Roots in the Woods. Nog zo'n topper in Apeldoorn! En gelukkig hebben we daar ook hulp bij. Tom Ververs kwam ons als stagiair ondersteunen. Dit is zijn verhaal:

"Communicatie regelen rond een cultureel festival; leuk! Dat dacht ik nou ook. Dus reageerde ik op de vacature 'stagiair Marketing Communicatie, Social Media en Event Management' bij Roots in the Woods. Gelukkig werd ik aangenomen. En de job sloot mooi aan bij de afstudeeropdracht voor mijn opleiding Informatiedienstverlening en Management.

De stage-opdracht kwam van het Veluws Bureau voor Toerisme. Daar werk ik drie dagen per week en de afgelopen weken was ik twee dagen per week bij Emotion voor het festival. Emotion is een leuk bedrijf, met een heel gemoedelijke sfeer en aardige mensen. Maar er wordt ook hard gewerkt, wat wel blijkt uit de telefoon die de hele dag rinkelt.

Jessica van Emotion begeleidde me in de dagelijkse gang van zaken. Extra leuk, want het is een oud klasgenootje van de middelbare school. Samen zijn we druk geweest met het schrijven van stukjes voor de website en de sociale media, met het aansturen en bedenken van acties rondom de promotie, met de verspreiding van flyers en posters en nog veel meer.

Aan de hand van het vooraf opgestelde actieplan is alles goed verlopen. Nu, vlak voor het festival, vind ik het toch wel spannend. Zullen onze inspanningen resultaat hebben? Ik wil in ieder geval Emotion bedanken voor de leuke dagen en de nieuw verkregen inzichten. Groeten van Tom!"

Door:


Terug naar Mixed Emotions