Samen erop uit

Het is voorjaar! Tijd om er lekker op uit te gaan. Want het mooie is; er zijn altijd leuke dingen te doen. En met zijn tweeën is dat dubbele pret!
Ga je op pad in Gelderland, Overijssel of Flevoland? Tot en met 28 mei reis je samen extra voordelig, want via Ervaar het OV reis je in de bus en regionale trein met zijn tweeën voor de prijs van één.

Wij ontwikkelden de opvallende campagne, waarbij verschillende motieven, zoals ‘Samen naar de dierentuin!’, ‘Samen naar het pretpark!’ en ‘Samen shoppen!’ het uitgangspunt waren en als trigger bij de doelgroep werden aangedragen. Misschien is de folder onlangs bij je op de deurmat gevallen? Of heb je de abri’s deze week zien hangen in de 3 bovengenoemde provincies? 
En heb je de Facebook app al gezien? Volledig ontwikkeld in de stijl van de campagne! In alle middelen is verwezen naar deze app, of naar ervaarhetov.nl, waar reizigers binnen Gelderland, Overijssel en Flevoland hun voucher voor de 2e persoon gratis kunnen downloaden. 

Naast de app zijn diverse andere online middelen ingezet. Het mooie van online is dat je dat perfect kunt meten. En dat doen we ook. Op deze manier maken we eventuele tussentijdse bijsturing mogelijk. 
Ook een vriend uitnodigen om gratis met je mee te gaan met de bus of trein? Of gewoon nieuwsgierig? Kijk dan op de Facebook-pagina.

Door:


Terug naar Mixed Emotions