Op naar succesvolle online projecten!

Hoi! Ik ben Sjors van Essen uit het pittoreske Deventer. Twee maanden geleden ben ik in dienst getreden bij Emotion als Online Marketeer. Hoe ik mijzelf zou omschrijven? Nieuwsgierig, empathisch, resultaatgericht en fanatiek.

Even wat achtergrond. In 2013 heb ik mijn Bachelor of Business Administration behaald aan de Saxion Hogeschool in Deventer. Mijn studie richtte zich op twee belangrijke pijlers: online marketing en experience marketing. Maar wat doet een online marketeer nou de hele dag? Op verjaardagen zeg ik altijd ‘iets met Google, Facebook en websites’, maar dat is iets te kort door de bocht. Dan maar wat voorbeelden uit mijn dagelijkse werkzaamheden:

• Bedenken en ontwikkelen van online advertentiecampagnes

• Verbeteren van bezoekerservaringen op websites en apps

• Optimaliseren van websites voor zoekmachines

• Creatieve, resultaatgerichte sociale media-campagnes opzetten 

Verder ben ik gek op sporten; zelf doen én bekijken vanaf de zijlijn J. Ik speel cajon (fonetisch: kaa-gon) Watte? Dat is een van oorsprong Peruaans kistje waar je op zit en verschillende geluiden uittrommelt. Een soort drummer dus. Samen met mijn bandleden spelen we nummers van oude helden als James Brown, Aretha Franklin, The Meters en Otis Redding!

Ik weet zeker dat ik als mens én professional veel ga leren bij Emotion. Op naar heel veel succesvolle online projecten!

Door:


Terug naar Mixed Emotions