NieuwsRogierig naar die nieuwe?

Even voorstellen: Ik ben Rogier Olijslager, 26 jaar. Design-nerd, woordgrapper, Achterhoeker en groot liefhebber van typografie. Al tijdens mijn studie Kunst & Techniek aan het Saxion in Enschede werkte ik als crossmedia designer bij een communicatiebureau. Daar heb ik de afgelopen 4 jaar gewerkt. Dus werd het tijd voor iets nieuws...

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik veel vacatures tegen. Eentje viel er direct op vanwege vlotte tone-of-voice. "Je geeft alles vorm wat los en vast zit", stond in de vacaturetekst. "Dat ben ik!", dacht ik. Nadat ik gereageerd had ging het allemaal vrij snel en inmiddels zit ik alweer drie weken bij Emotion.

Waarom ik nu pas met dit blog kom? Druk! Met van alles; print, web en video. Die veelzijdigheid is precies de reden waarom ik bij Emotion wil werken. Er werken trouwens ook gewoon leuke mensen en er is erg lekkere koffie!

Zoals ik al aangaf ben ik een geboren en getogen Achterhoeker. Samen met mijn vriendin woon ik in Lichtenvoorde. In mijn vrije tijd ga ik regelmatig naar concerten, festivals en films. Ook zwem ik een paar kilometer in de week en hou ik ervan om met mijn handen te werken.

Nou, dat dus!

Door:


Terug naar Mixed Emotions