Nieuwe look voor de Connexxion magazines

We maken ze al jaren met veel plezier: reizigersmagazines voor busvervoerder Connexxion. Kortgeleden hebben ze een metamorfose gekregen. Je herkent ze bijna niet meer terug… Oké, dat is overdreven. Maar met een nieuwe bladformule en nieuwe vormgeving zijn ze weer helemaal fris en fruitig. Lekker leesbaar, speelser en bomvol regionale tips. Goed leesvoer dus voor busreizigers door het hele land!

Papier of digitaal?
Een papieren magazine, is dat nog wel van deze tijd? Een goede en terechte vraag. Om hier antwoord op te krijgen liet Connexxion een onderzoek uitvoeren naar de waardering van de magazines. En wat bleek: 61% van de reizigers heeft een voorkeur voor een fysiek magazine! Ander opvallend resultaat is dat het magazine een positieve invloed heeft op het imago van Connexxion. Reizigers vinden de vervoerder hierdoor sympathieker en ervaren een sterkere binding met Connexxion.

Van Zeeland tot Texel
En dus heeft Connexxion besloten om ook in 2015 weer vier edities van de reizigersmagazines uit te geven. Er zijn tien regio’s waarin het magazine verschijnt, van Zeeland tot Texel. Voor elke regio maken we een magazine op maat, vol lokale tips. Wij mogen dus het hele land door om leuke plekken te spotten en reizigers te interviewen. Kortom: werk aan de winkel!

Door:


Terug naar Mixed Emotions