Nieuw in Apeldoorn

Tijdens mijn studie heb ik Mieke, kommunikatie adviseur bij Emotion, een keer benaderd en gevraagd: wat kan ik nou eigenlijk met mijn studie? Zij vertelde mij over haar baan en jeetje, wat klonk dat gaaf! Toen ik de vacature voor Projectmanager voorbij zag komen wist ik dus ook niet hoe snel ik moest reageren. Na de, natuurlijk spannende, sollicitatierondes hoorde ik dat ik was aangenomen. Ontzettend leuk!

Mijn naam is Stephanie Knoors en ik ben 23 jaar oud. Ik heb Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd. Tijdens mijn studie heb ik mij voornamelijk gericht op persuasieve communicatie en communicatie via online en sociale media. Dit heb ik toegepast in mijn werk bij de CIT afdeling van de Rijksuniversiteit Groningen en tijdens mijn stage bij het Media Relations team van Shell. In mijn vrije tijd ben ik erg fanatiek met hardlopen en ben ik aan het trainen voor de marathon. Door mijn stage woon ik op dit moment nog in Den Haag, maar ik ben druk op zoek naar een mooi appartement én leuke hardloopclub in Apeldoorn.

Vandaag is mijn eerste officiële werkdag en hoewel er een grote hoeveelheid informatie op je afkomt, vind ik het nu al ontzettend leuk en voel ik me bij Emotion al meer dan thuis. Ik weet dat ik in de reclamewereld nog veel te leren heb, maar dat gaat ongetwijfeld goed komen!

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions