Nieuw bij Mixed Emotions Live: de Bovenkamer

Ergens hoog boven alle zalen in Gigant is een hele bijzondere ruimte waar tijdens Mixed Emotions Live mooie dingen gaan gebeuren. Het is een kleine ruimte met een theatertribune die zich wel heel goed leent voor gave workshops. En die hebben we dan ook voor je. Maar, let op! De workshops in de Bovenkamer hebben plaats voor een beperkt aantal deelnemers. 

De eerste workshop is meteen een klapper. Uitvaartverzekeraar Ardanta wil een 9+ organisatie worden en voor haar klanten écht het verschil maken. Franklin Tuin is strategisch marketeer bij Ardanta en hij geeft samen met Stephan van Slooten, de 9+ goeroe van Nederland, een unieke inkijk op een bijzondere, impactvolle customer journey. En dan het nieuwste van het nieuwste: de Ted Pitch. Ervaar hoe je samen met een theatercoach en professionele videoproducent kunt werken aan je live presentatie. Beleef de verkorte versie van deze workshop van onze vrienden van Markant. Maximaal 15 deelnemers! 

Deze is ook mooi! In de workshop 'Help, mijn brein gaat ervandoor!' word je op een hilarische en wonderbaarlijke manier geconfronteerd met de beperkingen van jouw denkvermogen. Bart Götte (psycholoog en business futurist) legt aan de hand van eenvoudige oefeningen uit hoe ons 'denken' innovatie in de weg kan staan en waarom we blind zijn voor heldere signalen. Hij toont aan hoe we - vol overtuiging - hele verkeerde beslissingen nemen. De workshop geeft je praktische handvatten om de kwaliteit van jouw beslissingen te verbeteren.

Wij houden van muziek! Jij ook? Check dan de dj-workshop van Markant en leer de fijne kneepjes van het draaien. Wil je liever produceren en je eigen track maken? Ook dat kan tijdens deze supervette workshop! Maximaal 10 deelnemers! 

Je hoeft je niet aan te melden voor de workshops in de Bovenkamer, maar er is beperkt plaats. 
Wees er dus op tijd bij. Beneden in de foyer is de verzamelplaats voor de workshops in de Bovenkamer.

www.mixedemotionslive.nl 

  

Door:


Terug naar Mixed Emotions