Mijn toffe stageplek!

Ik mocht een (half) dagje stage lopen voor mijn opleiding, om te zien hoe het er nou echt aan toe gaat in een bedrijf. Ik kwam binnen bij Emotion en werd direct met open armen ontvangen. Ik kreeg direct een kopje koffie en eigenlijk werd meteen al de planning voor vandaag aan me uitgelegd en hadden ze al een aantal opdrachtjes voor mij voorbereid.

Wat je opvalt als je hier binnen loopt is hoeveel creatieve dingen er in dit gebouw staan en hoe spontaan en vriendelijk de mensen zijn die hier werken.

Ik ben Bob van Kampen, 17 jaar oud en ik heb een half dagje meegelopen bij Emotion. Ik moest voor school een “OOK-dag” meemaken. Dat houdt in dat je een klein dagje mee gaat draaien bij een bedrijf wat je aanspreekt en daar vervolgens een verslag van maakt. Communicatie en reclame hebben mij altijd al aangesproken. Ik kan me voorstellen dat als je hier werkt je je al snel op je gemak voelt, mede door de leuke spontane groep die hier werkt. Je ziet overal in het gebouw projecten liggen/hangen waar ze nog mee bezig zijn of al afgerond hebben. Het zijn stuk voor stuk leuke projecten!

Zometeen gaan we lekker met elkaar lunchen! Gelukkig heb ik deze stage op een vrijdag uitgekozen, want elke vrijdag lunchen ze hier met lekkere broodjes, eitjes enzovoort!

Ik ben blij dat ik deze stage uiteindelijk heb gekozen, mede door deze goeie club met mensen!

Door:


Terug naar Mixed Emotions