Meet Maud!

Hoi! Ik ben Maud, ben geboren op 5 februari 2002 en woon in Apeldoorn. Ik doe mavo op de middelbare school CSG De Heemgaard en zit nu in het derde jaar. Mijn hobby’s zijn ontwerpen, fotografie en het bewerken van foto’s.

Volgend jaar ga ik examen doen. Daarom moet ik nu een sectorwerkstuk maken. Een groot onderdeel van dit werkstuk is drie dagen stage lopen bij een bedrijf naar keuze. Het maken van reclames en advertenties lijkt me heel erg leuk. Ik wil na mijn examenjaar dan ook graag de opleiding mediavormgeving gaan volgen. 

Dus ben ik opzoek gegaan naar een reclamebureau voor mijn stage. Een stageplek was best lastig om te vinden maar gelukkig was er plek bij Emotion! Ik heb het hier erg naar mijn zin. Iedereen is heel vriendelijk en spontaan. Ook ben ik veel te weten gekomen over wat er gebeurt bij een reclamebureau. Ik heb foto’s gemaakt in de fotostudio en op kantoor, interviews gehouden met vormgevers, een webdeveloper, projectmanager en communicatieadviseur. Foto's die ik gemaakt heb tijdens mijn stage zie je hieronder. Ik zie mijzelf later wel werken in deze branche! 

Door:


Terug naar Mixed Emotions