Meer collega's en meer uitdaging!

En dan stap je opeens dagelijks in de trein van Utrecht naar Apeldoorn. Op naar een nieuwe dag schrijven! Na een paar jaar freelancen en parttime bij een startup te hebben gewerkt, was ik toe aan meer collega’s en meer uitdaging. Werken bij een communicatiebureau in Apeldoorn leek voor mij op papier niet de meest logische optie, maar één gesprek op het kantoor en ik was om. Wat een tof bedrijf! Gelukkig was het gevoel wederzijds, want niet veel later startte ik als copywriter bij Emotion. Yes! 

Schrijven doe ik al van kinds af aan. Maar gewoon schrijven is één ding. Het opbouwen van een tekst en weten wat werkt en wat niet, dat heb ik tijdens mijn studie Writing for Performance aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht geleerd. Mijn creatieve achtergrond, met voorliefde voor film en theater, neem ik mee in het schrijven van mijn teksten. En dat schrijven ga ik hier heel veel doen. Dat is maar goed ook, want er valt nog een hoop te leren en meer dan genoeg te doen!

Aan het eind van de dag stap ik weer in de trein naar Utrecht om uit het raam te staren of wat te lezen. En thuis? Daar houd ik me vaak en graag bezig met koken. Lekker eten, een goed glas wijn en een leuk gezelschap zijn voor mij de basis van een mooie avond. Mijn streven is om wekelijks een nieuw recept te proberen. Waar de een urenlang filmpjes kijkt op zijn telefoon, speur ik het internet af voor lekkere recepten! 

Door:


Terug naar Mixed Emotions