Ik wil méér

Hallo, Suzette Hesseling hier! Tijdens mijn studie Communicatie aan de HAN in Arnhem was ik nog wat zoekende. Wat wil ik? Waar ben ik goed in en wat kan ik nu eigenlijk met mijn studie? Na mijn afstuderen rolde ik al vrij snel de reclamebranche in. Ik werkte de afgelopen 2 jaar als Account Executive bij een reclamebureau. Dat vond ik te gek! Ik had de juiste keuze gemaakt en wilde méér. Toen ik de vacature van Projectmanager bij Emotion voorbij zag komen, twijfelde ik dan ook geen moment: hier moet ik op reageren! En ik viel direct met mijn neus in de boter; ik was niet alleen aangenomen maar mocht ook mee met het jaarlijkse personeelsuitje!

Tijdens mijn studie volgde ik de minor Eventmanagement, schreef ik onder andere een merkenplan voor een verloskundigenpraktijk en studeerde ik af bij Rabobank op het gebied van Het Nieuwe Werken. Ik ben gek op sushi, maak graag stedentripjes en elke woensdagavond doe ik aan kickboksen. Op dit moment woon ik nog in Lobith, maar ik ben hard op zoek naar woonruimte in Arnhem. Dus als je nog een tip hebt ;-)

Vandaag lekker starten met mijn tweede werkdag. Er is ontzettend veel informatie om tot me te nemen, maar ik laat het op me af komen en heb ontzettend veel zin om me hier te ontwikkelen! Wie weet tot ziens.

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions