Ideaal Stagebedrijf

Ik stap binnen bij Emotion, en gelijk valt me op wat een leuke werkplek het is. Geen saai gebouw, maar leuk ingericht met van alles en nog wat. De inspiratie straalt er vanaf!

Ik ben Thomas klein Goldewijk, 18 jaar, en ik heb een dagje meegelopen bij Emotion. Naar eigen zeggen is Emotion een ideaal bedrijf om dat te doen. De sfeer in het bedrijf vind ik geweldig. Kijk bijvoorbeeld naar de lunch, eerst met zijn allen aan een grote tafel, een soort huiskamergevoel. Daarna naar buiten even een frisse neus halen, een balletje trappen.

Naast de goede sfeer vind ik het ook top dat je als snuffelstagair aan het werk wordt gezet. Ik heb een eigen case gekregen, en natuurlijk dit blogje. Allemaal erg interessant en het is ook leuk om te zien hoe zo'n bedrijf nou van binnen werkt en hoe iedereen met elkaar samenwerkt. Ik vond communicatie al interessant, maar deze stage heeft dat nog meer versterkt.

Al met al een bedrijf waar het erg leuk is om mee te lopen, en zeker een aanrader voor wie geïnteresseerd is in communicatie!

Door:


Terug naar Mixed Emotions