Hoe gaat het eraan toe?

Hallo! Ik ben Susan Stobbe van 17 jaar oud. Ik woon in Apeldoorn en zit in het laatste jaar van het vwo. Al een poosje probeerde ik me voor te stellen hoe het eraan toe gaat bij een reclamebureau. Is het echt de hele dag creatief bezig zijn? En hoe zit het met de hectiek? Toen mijn school een meeloopdag aankondigde bij een bedrijf naar keuze wist ik meteen: dit is mijn kans!

Mijn vader wist via zijn werk nog wel een tof bureau: Emotion! Snel daarna was de afspraak gemaakt. Op de dag zelf werd ik enthousiast ontvangen door projectmanager Suzette. Wat me gelijk opviel was de moderne en creatieve inrichting van het gebouw. Er stond een lekker druk programma voor me klaar. Een teamoverleg, allerlei kennismakingen met collega’s en een review. Na de gezamenlijke lunch kreeg ik meer uitleg over projectmanagement. Dit is de functie die mij het meeste aanspreekt. 

Ik heb een leerzame dag gehad en ben op weg geholpen door hele vriendelijke mensen. Leuk om te zien hoe het er nou écht bij een communicatiebureau aan toe gaat. En eigenlijk zal ik al best in de goede richting. Veel creatief werk, soms hectisch maar vooral samen tof werk maken. Ik ben dan ook heel erg enthousiast geworden over zowel het bedrijf, als de functie projectmanager.  

Bedankt Emotion!

Door:


Terug naar Mixed Emotions