He?! Een Hotello?

Jazeker! Ik ben Elles Huisman, 25 jaar en ik woon in het centrum van het mooie Apeldoorn. Afgestudeerd in International Hotel Management, ervaren in het organiseren van allerlei evenementen en dus een echt organisatietalent. Ik hou van plannen, duidelijkheid en projecten begeleiden van begin tot eind. Door mijn opleiding en achtergrond zit gastvrij service verlenen in mijn vingers. Dit alles zet ik nu in bij Emotion, als projectmanager.  

Een vriendin tipte me over deze vacature. Diezelfde avond was mijn sollicitatie al de deur uit. Wat een gave functie en wat een tof bedrijf. In het verleden werkte ik al nauw samen met marketing- en communicatieafdelingen. Mijn interesse in communicatie nam hierdoor alleen maar toe. Ik vind het dan ook erg leuk dat ik nu mijn organisatietalent kan toepassen en mijn kennis kan gaan uitbreiden op communicatiegebied. 

Waar word ik blij van? Vooral van eten. Koken en bakken vind ik leuk, maar het opeten nog leuker. Het liefst met een goed glas wijn erbij. Als echte foodie ben ik dan ook altijd opzoek naar nieuwe culi-hotspots. Naast al dat eten en drinken probeer ik ook in vorm te blijven door fanatiek te body attacken. Ook hou ik van reizen, lezen en ik volg best wel wat series.

De eerste dagen bij Emotion zijn heel goed bevallen. Na een warm welkom, mét fles rosé op mijn bureau, kon ik al snel aan de slag met diverse opdrachten. Ook mijn eerste evenement heb ik alweer in de pocket: de Apeldoorn Business Awards. Ik kijk uit naar alles wat komen gaat tijdens dit nieuwe avontuur bij Emotion. Ik heb er zin in! 

Door:


Terug naar Mixed Emotions