Fluitend op de fiets!

Hallo! Écht nieuw ben ik niet meer, maar toch even voorstellen. Ik ben Raoul, 26, geboren en getogen in Apeldoorn en inmiddels trotse eigenaar van mijn eigen appartement.

Vier jaar geleden heb ik mijn HBO-opleiding Sport, Gezondheid en Management afgerond. Maar ik wilde meer. Dus inmiddels heb ik ook de master Communicatiewetenschap in the pocket, behaald op de VU in A’dam. Direct vond ik een toffe job als online marketeer bij een online marketingbureau in Amsterdam. Maar ja.. toen ik die vacature in mijn hometown voorbij zag komen, móest ik die natuurlijk grijpen.

En daar was ik dan! Inmiddels zijn we vier maanden verder en stap ik elke ochtend fluitend en vol energie op de fiets richting Emotion. Dat doe ik trouwens ook in het weekend. Fluitend fietsen, op mijn racefiets! Het allerliefst op de Veluwe. Tenzij ik op het voetbalveld sta bij Groen Wit of aan het trainen ben in de sportschool. 

Allerlei gave online klussen hebben inmiddels de revue gepasseerd. Dat gaat van het opzetten van een Facebook- of displaycampagne, tot het optimaliseren van een website. Zodat deze beter converteert bijvoorbeeld. Of beter gevonden wordt binnen zoekmachines. Het kan mij niet gevarieerd genoeg, dus kom maar op!

Door:


Terug naar Mixed Emotions