Even voorstellen: Yvonne

Woensdagavond 29 februari 2012 in het mooie Zwolle. Kleren klaar leggen om de volgende dag aan mijn nieuwe avontuur te beginnen bij Emotion! Ik voel mij net zo'n meisje dat na de zomervakantie weer naar school gaat. Alles tip top op orde brengen voor die eerste spannende dag.

Laat ik mij allereerst even voorstellen... Mijn naam is Yvonne en ik ben 25 jaar. In juli 2011 ontving ik mijn diploma Communicatie van Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik heb een half jaar gewerkt bij een verzekeringsmaatschappij, als ik de interessante vacature van Kommunikatie Executive bij Emotion tegenkom. Enthousiast bel ik voor achtergrondinformatie en 'kruip' ik in de pen
om een goede sollicitatiebrief te schrijven. Na de twee sollicitatiegesprekken die daarop volgen, krijg ik al snel het goede nieuws. Ik kan aan de slag!

1 maart is het dan zover. Vroeg met de trein naar Apeldoorn en hop op de fiets naar Emotion. Eerst een voorstelrondje om me daarna te installeren op mijn nieuwe werkplek. Ook heb ik meteen een aantal gesprekken met collega's, zodat ik weet welke 'afdeling' wat doet.  De eerste dag sluit ik goed af en ik ga met veel energie naar huis.

Inmiddels werk ik al een week bij Emotion. De tijd is voorbij gevlogen. Ik heb al een aantal leuke opdrachten gedaan. De sfeer is goed en ik weet zeker dat ik het hier erg naar mijn zin ga krijgen. Laat de drukte maar komen, ik ben er helemaal klaar voor!

Door:


Terug naar Mixed Emotions