Centraal Beheer deelt 3D-streetart woning

Het Westerpark, een zonnige dag in augustus en een levensgrote 3D-straattekening. Dat waren de ingrediënten van onze laatste actie voor Centraal beheer. Het doel? Het thema woningdelen onder de aandacht brengen bij Amsterdammers.

Waarom? We delen steeds vaker. Onze auto, de boormachine en steeds vaker zelfs onze woning! Bijvoorbeeld via een woningverhuurplatform als Airbnb. Centraal Beheer helpt graag om woningverhuur veiliger en vertrouwd te maken. Daarom is tijdelijke verhuur nu standaard meeverzekerd in de woonverzekering.

Om dit te vieren maakte kunstenaar Matthew May in het Westerpark een spectaculaire 3D-tekening van een woning met daarin een gecrashte UFO. Het zal je maar gebeuren! Voorbijgangers werden door een promoteam uitgenodigd om een foto te maken in de tekening en deze te delen via #evendelen. Dat leverde creatief werk op! De leukste foto won een weekendje weg ter waarde van € 400,-.

Voorafgaand aan de actie zijn klanten van Centraal beheer in Amsterdam via een DM uitgenodigd om naar het Westerpark te komen. Op de actiedag reed er een moving billboard rond. Daarnaast werd de actie online uitgebreid onder de aandacht gebracht via de social media kanalen van Centraal beheer. Weten hoe de actie is verlopen? Bekijk het filmpje van de actiedag!

Door:


Terug naar Mixed Emotions