Emotion aan het werk op de StadsAkkers

Ken je StadsAkkers al? Het is een Apeldoornse organisatie die met de inzet van vrijwilligers, uitkeringsgerechtigden en mensen van diverse zorginstellingen biologisch groente en fruit kweekt voor de voedselbank. Een heel mooi initiatief, vinden we bij Emotion. En daarom gaan we samenwerken.

Vanaf januari 2014 gaan we vol enthousiasme voor twee jaar aan de slag met de marketing en communicatie van de StadsAkkers. Dit betekent onder andere een nieuwe positionering, fonkelnieuwe website en een prominente rol voor social media. Want wist je dat je ook als particulier bij StadsAkkers groente en fruit kan kopen? Nee? Wacht maar, straks weet je er alles van.

Hoewel de eerste resultaten van onze samenwerking pas in het voorjaar van 2014 zichtbaar zijn, zullen jullie ook in januari al volop van ons horen. Tot 1 februari strijdt StadsAkkers namelijk met 7 andere goede doelen om € 25.000! Een initiatief van Stichting Voor Elkaar. Met een beetje geluk en zoveel mogelijk stemmen kunnen ze winnen! Dus ga nu al voor meer info en jouw zeer gewaardeerde stem naar stadsakkers.nl. En natuurlijk ook even liken op Facebook!   

Door:


Terug naar Mixed Emotions