Een stormende start!

Een week voor mijn eerste werkdag. Een mailtje van Emotion: "Hoi Ilona, lijkt het je leuk om volgende week donderdag alvast aan te sluiten bij een interne brainstorm? Een leuke kans om kennis te maken met de collega's en de sfeer te proeven." Hup daar ging ik; op de fiets naar de brainstorm. Vier uur later stond ik met een glimlach weer buiten. Wat een leuke binnenkomer! Iedereen is ontzettend vriendelijk en gedreven, waardoor ik nog meer zin kreeg om te starten met mijn werkzaamheden en te groeien in het communicatievak.

Net zoals Yvonne heb ik aan Hogeschool Windesheim in Zwolle communicatie gestudeerd. Daarna ging ik aan de slag bij de Politieacademie in Apeldoorn. Ik werkte op de landelijke Afdeling Werving Politie en was verantwoordelijk voor de organisatie van landelijke voorlichtingen. Dat was erg leuk maar beperkt. Bij Emotion hoef ik niet bang te zijn dat ik aan één communicatiemiddel vast zit. Ik ben dan ook erg benieuwd wat er de komende tijd op mijn pad gaat komen.

Inmiddels heb ik er een week opzitten. Na de paasdagen ben ik met veel enthousiasme begonnen aan mijn tweede week. Kom maar op met de opdrachten!

Door:


Terug naar Mixed Emotions