Een dagje op de werkvloer

Hoi, ik ben Ricco Djairin! Ik ben 16 jaar en woon in Apeldoorn. Ik zit in HAVO 4 en in mijn vrije tijd voetbal ik, vind je me in de stad of sportschool of kijk ik een serie.

Met mijn examens in het vooruitzicht is het tijd te gaan kijken waar ik mezelf wel zie werken later. Ik ben erg geïnteresseerd in vormgeving en design. Ik klikte wat rond op Google en kwam terecht bij Emotion! Ik stuurde direct een mail en kreeg al snel een enthousiaste reactie terug.

Al voor 9.00 uur ’s ochtends stond ik voor de deur. Mijn begeleidster, Suzette, was er nog niet eens. Er lag een druk programma op me te wachten. Veel gesprekken met collega's bijvoorbeeld! Zoals de copywriter, een webdeveloper en een vormgever. We lunchten gezellig samen en daarna was er zelfs nog tijd om een balletje te trappen met de mannen.

Kortom: een hele leuke dag met vriendelijke mensen die heel open waren. Als ik vragen had, kon ik die gewoon stellen. Leuk om eens mee te lopen bij een reclamebureau en te zien wat er allemaal gebeurt. Als ik terugkijk op de dag, lijkt me vormgeving nog steeds het leukste van alles!

Ik kijk nu al uit naar mijn eigen loopbaan!

 

Door:


Terug naar Mixed Emotions