Door de ogen van...

Waar het bij storytelling in alle tijden om draait is het verhaal en de bijbehorende emotie. Mensen willen een verhaal horen met een persoonlijke touch, verrassend element of nieuwtje. En tot op de dag van vandaag is het nog steeds belangrijk om verhalen te vertellen die mensen raken. Een verhaal moet inspireren, waardoor het doorverteld wordt en mensen met elkaar verbind.

Niet bepaald nieuw te noemen, we doen het natuurlijk al duizenden jaren. Het heeft de laatste jaren wel een heel ander karakter gekregen: interactief, visueel en met meer diepgang. Nikon heeft hier leuk op aangehaakt en organiseerde op 20 maart 2014 World Storytelling Day, om zo de Nikon D5300 met ingebouwde wifi en GPS onder de aandacht brengen. Op de eerste lentedag van het jaar kregen diversen bloggers uit negen Europese landen de D5300 camera voor een dag te leen om daarmee hun stad in beeld te brengen.

Het is nog even wachten op de kiekjes. De uitslag van de World Storytelling Day wordt aan het einde van de maand bekend gemaakt en gepubliceerd.

Door:


Terug naar Mixed Emotions