De snelste sollicitatie ooit.

Zenuwachtiger dan anders, ging ik op weg naar het kantoor van Emotion. Nadat ik twee keer langs het pand was gelopen, vond ik eindelijk de ingang. Daarna kreeg ik een rondleiding en begon mijn eerste 'echte' sollicitatiegesprek. En met goede afloop! Het tweede gesprek en het bericht dat ik was aangenomen volgden snel. Gelukkig maar, want die week erop zou ik een paar weken op vakantie gaan. Fijner kon mijn vakantie natuurlijk niet beginnen!

Ik heet Jessica Florentinus, ben 23 jaar en niet geboren, maar wel getogen in Apeldoorn. Afgelopen juni ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht. En gelukkig vond ik snel deze baan.

Ik volgde Emotion al via Twitter en daar zag ik de vacature voorbij komen. Nadat ik de Emotion-site had bekeken, kreeg ik de indruk dat ik deze keer mijn sollicitatiebrief wel wat informeler kon schrijven. Dit viel gelukkig goed!

Inmiddels ben ik alweer een paar dagen aan het werk. Ik heb al een stroom aan informatie binnengekregen en een fles 'welkom-bij-Emotion-Champagne'. Mijn collega's zijn heel aardig, behulpzaam en geduldig. Dat is heel fijn als je bij het begin moet beginnen! Met een aantal zijn gesprekken ingepland, zodat ik snel doorkrijg wie wat doet. Er is nog veel te leren, maar dat gaat ongetwijfeld goed komen! Nu eerst maar meekijken, goed opletten, veel vragen, zelf proberen en bedenken wat ik met de 'welkom-bij-Emotion-Champagne' ga doen...

Door:


Terug naar Mixed Emotions