De Kanaalconcerten staan voor de deur!

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus vindt alweer de 12e editie van de Kanaalconcerten plaats. Een prachtig en uniek nazomerfestival in de buitenlucht waar je geniet van muziek en lekker eten op de sfeervolle kanaaloevers van Apeldoorn. En guess what? Wij zetten onze communicatieskills ook dit jaar (belangeloos) in om er weer een fantastisch feest van te maken. Waarom we dat doen? Omdat we vinden dat muziek voor iedereen toegankelijk moet zijn! De toegang is dan ook helemaal gratis. Een mooie afsluiting van de zomer, die wat ons betreft niet lang genoeg kan duren. Het programma van beide dagen liegt er niet om, komt 'ie:

Zuco 103

Ze stonden al op North Sea Jazz, Lowlands en alle grote podia van Nederland. En nu op onze eigen Kanaalconcerten: Zuco 103. Dé band die met haar jazzy mix van electro en samba heel Europa veroverde. Zorg dat je erbij bent! Het wordt een swingende Copacabana.

Trijntje Oosterhuis en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Niet alleen op vrijdag, maar ook op zaterdag een act van formaat. Ze won meerdere Edisons, heeft verschillende grote hits met sterren als Marco Borsato en Lionel Richie en ze stond regelmatig op het podium met Ladies of Soul. Wat zijn we trots dat ze dit jaar schittert op de zaterdagavond van de Kanaalconcerten: Trijntje Oosterhuis, onder begeleiding van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. 

Businessborrel en afterparties 

Naast het fantastische programma zijn er véél meer redenen om te komen! De Businessborrel bijvoorbeeld, op vrijdagavond. De ideale gelegenheid om bij te praten met zakelijke relaties. En blijf op beide avonden vooral plakken tot de afterparties. Op vrijdagavond zorgt Later als je Big Band voor een knallend einde, op zaterdagavond krijgen de Skyblasters iedereen in beweging. Oja, best tof: de band van onze eigen copywriter Wessel is d'r ook bij. About the Bush speelt op zaterdagavond een fijn deuntje mee.

De Smaakparade

Standaard bij de Kanaalconcerten zijn de culinaire verrassingen van de Smaakparade! Diverse restaurants uit de regio laten je proeven van heerlijke hapjes uit allerlei windstreken. Er zijn spareribs, er is tapas, carpaccio, ijs, koffie, cheesecake en meer.

Proef de sfeer en kom genieten!

www.kanaalconcerten.nl

Door:


Terug naar Mixed Emotions