De beste tip voor je OV-chip? Automatisch opladen!

Altijd saldo op je OV-chipkaart en nooit meer wachten bij een ophaalautomaat. Dat is pas zorgeloos reizen. Wie wil dat niet. Er is een manier om daar zeker van te zijn: automatisch opladen. Eigenlijk onmisbaar voor iedere reiziger. En dus de beste tip voor je OV-chip!

Met dat motto ontwikkelt Emotion samen met OV-chipkaart en vervoerders een landelijke campagne. Nu kun je alvast even kijken op de campagnesite. In de loop van het jaar volgt nog veel meer. We ontwikkelen een pakket aan middelen voor alle vervoerders: busposters, abri's, flyers en dergelijke. Dat wordt aangevuld met een uitgebreide SEA-campagne. 

Automatisch opladen kan als je een persoonlijke OV-chipkaart hebt. Toch hebben veel gebruikers dit niet aan hun kaart toegevoegd. Zonde! Bij veel mensen heerst het misverstand dat er elke maand een vast bedrag wordt afgeschreven of dat je er jaren aan vast zit. Daarom is het belangrijkste doel van de campagne om deze misverstanden uit de wereld te helpen. Want als je er eenmaal aan gewend bent, wil je echt niet meer zonder automatisch opladen.

Door:


Terug naar Mixed Emotions