Carpoolen 2.0

Is het een nieuwe website of een slimme tool? Eigenlijk is de nieuwe Carpoolkaart een combinatie van beiden. Met een sausje gamification, dat ook nog! Samen met en in opdracht van VCC Oost introduceren we Carpoolkaart 2.0. Een mooi project voor Beter Benutten en Slim werken en slim reizen.


De nieuwe Carpoolkaart maakt zelf slimme matches tussen mensen. Op basis van je profiel en omdat je bijvoorbeeld dichtbij een collega woont. Of misschien wel iemand die op hetzelfde bedrijventerrein werkt. Vaak weet je dat niet van elkaar en dus is het handig als de Carpoolkaart die matches voor je maakt. Dan hebben we de eerste stap op weg naar een succesvolle carpoolrit gemaakt!


Een handige oplossing dus voor al die mensen die iedere ochtend verstokt achter elkaar aanrijden in de file naar hun werk. Je hebt vanaf nu geen excuus dat je niet weet met wie je moet gaan carpoolen. En het belangrijkste: je bespaart op je reiskosten en het is nog gezellig ook.


Bijna een jaar geleden zijn we samen met VCC Oost aan dit ‘avontuur’ begonnen. Geen offerteaanvraag of een pitch, maar een prijsvraag van de Economic Board van Utrecht. Verzin slimme toepassingen om te zorgen dat er in de provincie Utrecht minder auto’s in de spits rijden. De eerste pilot draait nu, laat alle andere werkgevers van NL zich maar melden bij VCC Oost.

Door:


Terug naar Mixed Emotions