Breng flex, jouw slimme rit op bestelling!

Breng heeft iets nieuws: Breng flex. Een handige vervoerservice op bestelling, die rijdt van halte naar halte in Arnhem en Nijmegen. Welke haltes? Dat bepaal jij. Je bestelt Breng flex als het jou uitkomt. Je betaalt altijd € 3,50 per rit. En je regelt alles via een simpele app. Lekker duidelijk!

Samen met Breng hebben we Breng flex op de kaart gezet in Arnhem en Nijmegen. En dat doen we nog steeds! Want het is een proef die samen met de Provincie Gelderland wordt gedaan, als aanvulling op het standaard openbaar vervoer. 

Campagne 
Wat hebben we al gedaan? Een creatief concept ontwikkeld voor Breng flex. En we zijn gestart met een campagne gericht op testrijders. Met als doel Breng flex op de kaart te zetten en vooral reizigers stimuleren de dienst te testen. Want met hun mening maken we Breng flex nog beter! In ruil daarvoor mogen testrijders 5 keer gratis reizen met Breng flex. De middelen die we voor de testcampagne hebben ingezet: Facebook-campagne, animatiefilm, huis-aan-huis advertenties, busposters, TFT-schermen en auto- en busbestickering. 

Resultaten? Ja zeker, na een week hebben zich al meer dan 400 mensen aangemeld als tester! Op Facebook werd er veel gereageerd, geliked en gedeeld. Ook werd Breng flex meteen opgepikt door de media (NPO Radio 1 en Omroep Gelderland). Dat is toch wel erg leuk!

Hoe verder? Na verloop van de testerscampagne hebben we inzicht wie er daadwerkelijk gebruik heeft gemaakt van Breng flex en kunnen we gerichter activeren.

Wegens succes wordt de testcampagne vandaag stopgezet. Maar misschien heb je nog geluk en kun je nog meehelpen Breng flex beter te maken.. check it out: brengflex.nl

Breng flex, jouw slimme rit op bestelling. Volgend jaar meer! 

Door:


Terug naar Mixed Emotions