Acht jaar later

Van 9 naar 20 collega's. Van Burglaan naar Vlijtseweg naar Schumanpark. Van account-executive naar communicatieadviseur naar media-adviseur online en offline; ik heb het gezien, ervaren, meegemaakt en gedaan. En dat allemaal in een periode van precies 8 jaar. Het was bikkelen. Maar ook een feest. Want hoe bijzonder is het dat je meer dan alleen je werk mag doen? Dat er alle ruimte is voor inbreng en initiatieven? Dat innovatie en proefballonnen niet geschuwd worden en dat je eigen ontwikkeling keihard toegejuicht wordt?

In mijn geval is Emotion een soort tweede thuis geweest. Waar het met name op pitch-zondagen en in de avonduren bijzonder gezellig kon zijn. Waar ook bloed, zweet en tranen vloeiden; die laatsten dan gelukkig voornamelijk van het lachen :) Misschien dat ik om all-of-the-above eigenlijk niet goed snik ben, dat ik Emotion ga verlaten. Maar ik doe het toch. Het is tijd om op eigen benen te staan. Terugkijkend op acht Emotion-jaren en vooruitkijkend naar nieuwe kansen, kan ik niet anders zeggen dan dat ik een zeer tevreden mens ben.

Aan de klanten: bedankt voor de prettige en leerzame samenwerking. Aan de leveranciers en exploitanten: bedankt voor de coöperatieve omgang. Aan mijn collega's: het was leuk. Echt! Ik zal jullie op de voet volgen en ik weet zeker dat we elkaar weer gaan treffen. En Marc: bedankt. Voor alles. Dankzij jou kan ik tekstjes op één A4'tje houden... en meer. We gaan elkaar weer zien. Daar ben ik van overtuigd.

Gegroet, Liesbeth!

Door:


Terug naar Mixed Emotions